• This website page requires you to be 18 years or older to enter. Please enter you date of birth to continue.

    Please enable JavaScript to use this site.

Acda en Paul de Munnik: Groeten Uit Maaiveld: Limited Edition Blue Vinyl

Groeten Uit Maaiveld: Limited Edition Blue Vinyl

Acda en Paul de Munnik

  • US$28.99
    Delivery from US$9.30

    * Delivery cost to United States of America (based on your detected location) for a single item. Adding multiple items to your order can reduce the cost per item. Choosing a different delivery option can change the cost per item. Final delivery cost will be shown in order review page.

  • Release Date 12 June 2020
  • In Stock
Product code
MOVLP2415C
Format
Vinyl LP
Label
Music On Vinyl
180 gram audiophile vinyl Hypesticker Inclusief insert met songteksten Voor het eerste verkrijgbaar op vinyl Inclusief “Ren Lenny ren”, “Het Woord is aan”, “Slaapliedje” en “Groeten uit Maaiveld” Gelimiteerde & genummerde editie van 1000 stuks op solid blauw vinyl

Het Nederlands duo bestaande uit Thomas Acda en Paul de Munnik heeft met hun popliedjes een grote schare fans opgebouwd. Als één van de succesvolste duo's van Nederlandse bodem brengen ze een diversiteit aan teksten die ingaan op het strand, de jeugd en het leven. Ze weten de luisteraar te bereiken met nummers welke losjes gebaseerd zijn op de maaiveldcultuur, waar de titel ook naar verwijst. Op dit album zijn voor het eerst liedjes te vinden die niet eerder deel uitmaakten van een cabaretprogramma. Gitarist en producer JB Meijers maakt onderdeel uit van de band waarmee het duo dit album opnam.